
به گزارش به نقل از جام جم اختلال در عصبدهی انگشتان شایعترین علت ایجادکننده این بیماری است.این اختلال میتواند در اثر تحت فشار کرم رژودرم قرار گرفتن عصب یا ایجاد بیماری در بافت تشکیلدهنده عصب اتفاق بیفتد. در گروه اول فشار ایجاد شده روی عصب در ناحیه مچ دست و مچ پا، آرنج زانو یا حتی در ناحیه گردن و کمر سبب اختلال در هدایت جریان عصبی و ایجاد بیحسی در ناحیه انگشتان میشود.
بیحسی ممکن است به غیر از ناحیه انگشتان هیدروژل در ناحیه کف دست، کف پا، آرنج یا کل اندام فوقانی یا تحتانی اتفاق بیفتد. اختلال در بافت ایجادکننده عصب که اصطلاحا نوروپاتی نامیده میشود یکی دیگر از علل ایجاد بیحسی در انگشتان دست یا پا است.
نوروپاتی میتواند در بیماران مبتلا به دیابت در اثر کنترل نامناسب قند خون پانسمان زخم ایجاد شود. کمبود بعضی از ویتامینها و املاح و مسمومیت با بعضی از فلزات سنگین میتواند سبب تخریب بافت عصبی و ایجاد نوروپاتی و نهایتا احساس بیحسی در انگشتان در ناحیه دست و پا گردد. اختلال در بافت عصبی در ناحیه نخاع یا مغز میتواند تظاهرات اولیه با بیحسی در انگشتان داشته باشد. لوزالمعده معاینه دقیق و در صورت نیاز استفاده از اقدامات پاراکلینیک مانند نوار عصب و ام.آر.ای امکان ایجاد تشخیص را در کلینیکهای درد فراهم میکند. مراجعه بیماران در شروع بیماری به پزشک از ایجاد آسیبهای مقاوم به درمان به عصب جلوگیری میکند.
منبع